Onsdag

Man vänjer sig så fort vid vissa saker.. vaknade ett par gånger inatt och kände mig riktigt disorienterad. Men Panda var uppe och kikade till mig varje gång och till slut, efter att ha varit uppe och tagit mediciner och kissat hundarna vid sju så somnade jag gott ett par timmar till med en liten hund på varje arm.
 
Min förkylning som jag känt smygande sista dagarna har verkligen gett sig till känna igen.. jätterosslig i halsen och snorig. Igår kväll hade jag feber, kändes bättre med det när jag vaknade imorse men nu känner jag mig febrig igen. Så det får bli soff/säng vila så mycket det går idag och hoppas att det går över snabbt!
 
Vädret fortsätter att vara helt underbart, några minus och strålande sol. Hundarna älskar det och är jättebusiga när de kommer ut. Jag hade hoppats på att kunna ta en promenad med dem idag, får se framåt eftermiddagen om jag piggnar till lite.
 
Idag har jag lite samtal att ringa och ordna med saker. Kan nog vara svårt att få tag i folk såhär i mellandagarna, men det är lika bra att börja tidigt!
 
Puss puss
Fia