Tillbaka till Skåne idag

Sista dagen hemma i Småland på ett tag. I eftermiddag åker jag tillbaka till Skåne sen dröjer det ett par veckor innan jag kommer hit igen. Tankten är att jag ska åka runt fyra idag, så blir det inte så sent ner och jag har ett par timmar innan det är dags att sova. Klockan ringer inte förens 05.30 imorgon och det ska bli otroligt skönt!
 
Nu när det går mot mörkare kvällar får jag försöka planera in hundpromenader på min lunchrast istället. Snart kommer det vara bäckmörkt när jag slutar för dagen. Det är redan mörkt länge på morgonen.
 
Vädret är verkligen ombytligt idag, morgonen började blåsig men såg ändå lovande ut. Nu har det spöregnat i en timme och nyss sprack molnen upp och solen är framme. Det har nog lite svårt för att bestämma sig tror jag.
Panda som är lite sämre i sitt bakben från igår får vila idag så tar jag med Pimmen ut på en längre promenad innan vi åker. Panda kommer nog inte alls tycka att det är en bra ide, men får hon ett ben att sysselsätta sig med så ska hon nog vara nöjd skulle jag tro. Pratade med behandlande veterinär tidigare idag och de tyckte att vi skulle avvakta till efter helgen och se hur det ser ut, ibland kan det komma bakslag i rehabiliteringen och de behöver inte alltid vara dåliga. Det kan helt enkelt vara så att hon känt sig så pigg och fräsch att hon tagit i lite för mycket och överansträngt sig eller lekt lite våldsamt med sina syskon nu när de är alla fyra. Så lugnare aktivering i helgen och så får jag försöka smita med Pimmen så hon inte klättrar på väggarna! Alternativet är att jag försöker hitta ett sätt att bära med mig Panda på så hon får komma ut hon också! Ska köra med Biolighten en gång till idag, det gillade hon verkligen igår.
 
 
 
Sofia