Planer och dagens besök

Myst ner mig i sängen en stund med en nöjd Panda och en väldigt gnällig Pim som jag hoppas finner lite ro här snart.
 
Idag har vi varit på kontroll och sista rehaben för Panda efter patellaoperationen. Allt ser kanonfint ut för det opererade högra bakbenet. Efter dagens undersökning bestämdes det också att Pandas vänstra bakben också skall opereras.
Operationen kommer att göras uppe på Smådjurskliniken. Rehaben kommer dock göras i Danmark så vi slipper de långa resorna en gång i månaden. Det tror jag både jag, Panda och min plånbok kommer bli nöjda över.
Lite blandade känslor över en operation till, dels känns det bra att få det gjort och sen veta att hon kan leva resten av sitt liv utan sina problem. Dels känns det ju lite i mattehjärtat att man en gång till ska få se sin älskling ha ont och vimmelkantig efter operationen och behöva genomgå allt efteråt en gång till.
Men när jag ser tillbaka, både på minnen och när jag läser om det i bloggen ser jag ju att det egentligen har gått otroligt fort efter operationen. Idag är det lite mer än 4 månader sedan hon opererades (7/12) och hon är superpigg och helt återställd i sitt opererade bakben. Och det har hon också varit ett tag nu.
Så mest ser vi fram emot att få operationen gjord!
 
Sen måste jag få ge lite ros till min älskade sambo också, igår när jag kom hem från jobbet hade han varit iväg och fixat så de nya sommardäcken krängdes på och sen byttes. Kollat igenom bilen, bytt vindrutetorkare fram, fyllt på spolarvätska och satt tillbaka min dieselbox. Allt för att det skulle bli så smidigt som möjligt för mig när jag kom hem så jag bara kunde packa in i bilen och åka. Han är bara bäst! ♥♥
 
Imorgon åker jag en tur in till Jönköping, förmodligen får småtjejerna åka med. Mimmi (mammas terrier) har visat lite väl stort intresse för att försöka äta upp Pim så det är nog säkrast så.
Sen hoppas jag på lite fint väder så vi kan ta en tur i skogen. Sen är det i säng tidigt som gäller, tänkte åka tidigt söndag morgon så det blir lite dag kvar när jag kommer fram.
 
Kram Sofia