Sista dagen på arbetshelgen

Snart är den långa arbetshelgen över.. sen väntar 4 "vanliga" dagar. Söndagen är alltid kämpigt, man är trött och längtar till klockan blir 19.00 så man får gå hem och slappna av. Men bara 4 dagar kvar, sen får jag åka till min älskling i Danmark igen!
 
Vädret idag är super, inte så varmt kanske. Men det blåser knappt och solen skiner från en nästan blå himmel.
Det har varit riktigt dåligt väder på nätterna med mycket regn och det har även blåst väldigt mycket! Men dagarna, framför allt eftermiddagarna har varit fina. Igår tog jag och hundarna oss en promenad över parken och ner kyrkovägen, sol hela tiden och den värmde till och med lite granna! Det är härligt!
 
 
 
 
Panda har varit bättre nu sedan jag tog bort igloon, men idag var hon på dåligt humör. Får se om en promenad i solen kan pigga upp henne. Men jag tror att hon tyckte att jag var hemma för lite igår. Först jobbade jag hela dagen och sedan åkte jag in för att gratta Sandra i Ängelholm. Jag går ju ut med dem med bara ett par timmars mellanrum hela dagarna, men det blir ändå inte samma sak. Och Panda är väldigt känslig när det gäller sånt där, Pimmen hon blir bara överlycklig varje gång jag kommer hem, Panda blir glad men tittar liksom sådär förebrående på mig, men jag får ta det som att min lilla hund älskar mig och vill vara tillsammans med mig <3
 
Prinsessan min!
 
Idag har jag testat ett nytt recept till lunch, grön ärtsoppa med mynta. Väldigt lyckat och gott! Och nyttigt också, kanske det bästa med det hela!
 
Sofia