Ledig söndag ♥

Sitter och väntar på att den manliga delen av det här hushållet ska bli klar i duschen. Det kan ta ett tag..
 
Vi ska en tur till Herning vilket inte borde ta superlång tid, sen får vi se vad det blir mer. Gräset behöver få sig en omgång, vår lilla djungel döljer nog både elefanter och leoparder är jag rädd för. Eller det är vad Panda påstår ialla fall!
 
Igår var en sån där supervarm dag och jag hade över 30 grader i köket. Hjärnan blir helt mosig när det är så varmt. Men dagen gick bra, 12 timmar slutade det på så det kunde ju varit värre.
Väl hemma satte jag mig i hamocken, kände hur ögonlocken blev tyngre och tyngre. När jag väl lagt mig ner tog det nog inte många sekunder så sov jag som en sten. Den är nog allt lite magisk den där hamocken, hinner inte mer än få fötterna upp från marken så sover man.
 
Hundarna var med Frank hela gårdagen när han var i garaget och fixade med bilen. Det var trötta hundar som kom hem på kvällen.
 
Nästa vecka blir en kort vecka med bara 4 dagars jobb. Underbart med en ledig helg där vi inte har något inplanerat, då ska det sättas upp staket till hundarna. Och slappas! Det är viktigt! Grilla och njuta av det (förhoppningsvis) fina vädret är ju också något som står på "To do" listan.
 
Sen dröjer det inte länge innan vi skall till Sverige, Frank åker till till Trollhättan för saab festivalen som jag får stå över iår då Panda ska operera sitt andra bakben den 8:e juni.
 
 
 
Kram Sofia