Fredag

Bäddat ner mig i sängen för kvällen.. lär väl behöva resa på mig för att kvällsrasta fluffbollarna bara..
 
Har varit iväg en snabbis på lite ärenden.. passade på att köpa en ny laddare till min dator. Enligt de "kunniga" inne på MediaMarkt i Jkpg så va hela datorn körd och jag kunde lika gärna köpa en ny då det hade blivit så dyrt att laga den.. hmm.. konstigt nog så fungerar laddningen perfekt med ny laddare..
Känns super att jag numera slipper sitta och hålla i laddaren på ett speciellt sätt för att den ska ladda.
 
Tjejerna fick följa med på min lilla tur, de älskar att åka bil och det va väldigt ivrigt viftande svansar när jag berättade vad vi skulle göra! Så nöjda tjejer, nöjd matte.. nu kan jag ta fredagskväll och bara ta det lugnt efter veckan.. för imorgon börjar det om igen..
 
Jobbar kort dag, börjar 9 inne i köket, sen åker jag till Valhall med lunchen.. det är skönt att åka dit en gång ibland. Människorna där uppskattar den maten de får, de äter och passar det inte deras smak just den dagen så tar de av tillbehören och gör inte totalt uppror..
 
Idag har jag ialla fall tillagat och serverat detta..
 
Lunch: Lantbiff på nötkött, stekt potatis, hemgjord dressingsås och sallad
 
Middag: Kycklinggryta (broccoli, blomkål, morötter och vitlök) och ris
 
Även idag har klagomåken varit stora.. spy-smileys och annat spännande har lämnats i fb-gruppen som kommentar till mina foton. Men jag väljer att se det som såhär.. om de inte har något annat att klaga på än att säga att jag fuskar med mina fotot (jag är ju faktiskt proffsfotograf och har proffskamera enligt dem), vilka jag tar med min Samsung A3 och att de lämna otaliga olika smileys där de mer eller mindre ser illamående ut allihopa så väljer jag att skratta åt dem..
 
Imorgon efter jobbet blir det roadtrip.. tänkte unna mig själv en efterniddag ute tillsammans med min lilla kamera.. se om jag hittar något fint att föreviga.
 
Så på det stora hela har det varit en bra dag, mycket skratt och tokigheter i köket.. hela gänget har varit på fredagshumör! Det behövs att vi kan peppa varandra till att hålla humöret uppe!
 
Hoppas ni får en go fredagskväll med mycket mys och gott att äta!
 
Puss puss
Fia