Torsdag 25:e Januari 2018

Jag och Pim har krupit i säng. I sin korg ligger Panda och myser. Nu väntar vi bara på att Frank ska göra oss sällskap så kan hela familjen sova. ♥
 
Jag tycker faktiskt att jag har fått en del effekt av mina medicinen (Oxis) redan. Det är lättare att andas och natten till idag vaknade jag inte en enda gång av att jag hade svårt att få ner luft. Jag är så glad att läkaren kunde hitta någon som hjälper lite extra nu under den här perioden som är tung.
 
Vi har ju haft vvs-firma här tre dagar i rad, mån-ons. Vi har haft ett rör som läckt under diskhon i köket. Det fix de fixat för ett par veckor sedan. Men det fortsatte med att vara en massa vatten i botten på skåpet. Så jag bad dem komma ut igen. Vilket de gjorde i måndags. Han konstaterade dock ganska fort att det rörde sig inte om en läcka utan om kraftig kondens. Ett av rören är konstant iskallt och det beror på att det tidvis saknas tryck. Vilket han trodde berodde på en läcka någonstans.
Dock kunde han inte se vart den läckan var så efter lite funderande så kom vi fram till att han skulle ringa till min vicevärd och meddela honom och sen skulle vi höras längre fram i veckan.
 
Men redan i tisdags ringde de igen och ville komma för att göra ytterliggare kontroller. Så det gjorde de, då konstaterades det att det absolut rörde sig om en läcka och att den med största säkerhet var någonstans i golvet mellan köket och badrummet.
 
Igår ringde de igen och frågade om de fick komma och leta reda på läckan, jag  var ju ledig och hemma så det var inga problem. Sagt och gjort, efter en hel del tid och en massa märkliga ljud och minst trehundra verktyg burna in och ut hade han markerat fyndplatsen med ett stort svart X. 
Läckan blev alltså lokaliserad mellan toastolen och tvättmaskinen. Verkligen inget bra ställe. Han visade även på fukt som kom upp ur golvet som jag om jag ska vara helt ärlig inte tänkt på.
 
Så nu ska det alltså fixar. På måndag ska vi ringa hyresbolaget igen och göra upp om alla detaljerna så det hela går så smidigt som möjligt.
 
Imorgon har vi personalfest på jobbet. Ska bli jättekul och jag ser verklgien fram emot det. Dock kommer jag inte stanna till sent. Tänkte att jag blir över middagen och lekarna sen trillar jag så sakta hemåt.
 
I helgen har jag ledigt och vad vi hittar på beror helt på vädret. Frank ska en sväng till Fyn på lördag så där myser jag och hundarna själva på dagen. ♥
Sen söndagen hittar vi nog på någon tillsammans. Kanske havet om vädret tillåter, det var längesen nu ♥
 
Kram Sofia