Tisdag 30:e April 2019

Sista april idag och valborgsfirandet är igång i hela vårt avlånga land.. Själv hamnade jag rakt upp i firandet uppe på höjden bakom kyrkan. Fullt med uppklädda människor, musiker, korvgrillning och hela baletten. Jag kände mig ganska malplacerad med mina träningsbrallor och stor tjocktröja, men sen tänkte jag "va fan, det bjuder jag på".
 
Det var bra miljöträning för hundarna som skötte sig bra, Panda är ju ganska obrydd med det mesta. Det enda hon kan reagera på är mindre barn som springer mot henne, Panda tycker om barn.. när de sitter still och är tysta. Pimmen mordhotar ju som vanligt alla hundar hon möter oavsett storlek och färg.. hon särbehandlar ialla fall inte något, det måste jag ge henne.
 
Idag har det varit tisdagsdistrikt och jag körde Sjöhagen och Maxi Köping. Ingenting ut till Sjöhagen, 6 vagn till Maxi men 5 av dem var utevagnar färdiga att rulla ut på planten. Hade också med mig två kabeltrummor som de fick möblera med. Vill inte Sofie ha dem sen kan vi ju alltid köra tillbaka dem igen, de är smidiga att rulla iväg med.
 
Imorgon har jag fyra butiker, mina två i Köping och sen Skrapan och Kolbäck. Men inga leveranser till de två sista så jag tror inte att dagen blir alltför lång imorgon heller.
 
Nu ska jag hoppa in i dushen och sen krypa i säng, klockan är redan lite för mycket. Men slumrade ju till på soffan i lite mer än en timma innan så jag tänker att den har jag nog tillgodo.
 
Hoppas att ni har haft en bra tisdag och valborg!
 
Kram Fia ♥