Tisdag 29:e Maj 2018

Matplanering fram tills nästa onsdag färdig. Nu ska bara det hela inhandlas också. Men är det inte supermycket folk i butikerna så är det något jag brukar tycka är väldigt mysigt. Jag handlar nästan hellre mat än kläder.
Sen älskar jag ju att shoppa till Panda och Pim ♥
 
Ikväll ska Franks bil in till Herning, de ska gå igenom växellådan på den. Den köpte han ju fabriksny uppe från Sverige en den har ett missljud och för att få en ny på garantin måste en annan verkstad titta igenom den även om han kan ta reda på vad problemet är. Regler, regler, regler.. Men det är bara att acceptera att så är det och hoppas att verkstaden gör sitt jobb ordentligt.
 
Idag verkar det inte som att det ska bli så varmt som det var igår. Det var superklibbigt hela dagen och jag gick  bara och väntade på åskoväder hela eftermiddagen. De har lovat att det ska dra in här i eftermiddag, vi får se hur det blir med det.
Lite mer vatten är väldigt välkommer! Och jag tycker ialla fall att ett riktigt brakande åskoväder kan vara hur mysigt som helst när man får sitta inne med en kopp the och läsa en bok eller bara prata med den man älskar och lyssna på hur det mullrar utanför. ♥
 
Kram Sofia