Söndag

Nu är påskhelgen snart över, bara annandagen kvar på programmet.. Idag står släktmiddag på schemat och just nu sitter jag med färg i håret. Utväxten var inte så farlig denna gång då det bara är två veckor sedan sist. Men det har bleknat något enormt denna gången så jag tyckte ändå att det var dags att göra någonting åt det.
 
Veckan på jobbet har varit turbulent och det lugnade inte ner sig efter det att jag åkt hem i torsdags.. snarare tvärtom.
Men nu har det tagits till lite hårdare tag så jag hoppas och tror att det kommer bli lugnare framöver. Lider med mina kollegor för vad de har fått utstå under helgen.
 
Jag börjar egentligen inte jobba förens tisdag igen, men åker ner redan måndag morgon då vi ska ha möte innan lunch just med tanke på det som har hänt.
 
I fredags blev det en sväng in till Elmia och bilmässan. Va lagom med folk för min del, men blev ändå rejält trött efter de timmar jag var där. Mycket fina bilar och fick löst nytt medlemsskap hos STCS som jag hade tänkt.
Fick naturligtvis inte med mig kamerna, men så det fick bli lite halvkassa bilder med mobilen på några av saabarna ialla fall. Riktigt kul att se ena bilen eftersom man fått följa bygget av den i gruppen på fb under en tid.
 
Puss puss
Fia