Onsdag 25:e oktober

Morgonens regnväder har gått över i en delvis blå himmel och solen lyser igenom molnen emellanåt. Så blir det nog en promenad med småtjejerna lite senare idag ialla fall. Att försöka gå längre än till brevlådan med Pim när det regnar är värre än att brottas med en bergsgorilla.
 
Jag har börjat fundera på om den envisa "förkylning" jag dragits med sista veckorna som ändå inte riktigt känns som en riktig förkylning i själva verket är en överkänslighet för det nya tvättmedel (förutom fre-sön här i helgen, då var det verkligen en förkylning som härjade). Har ju alltid haft samma i mnga år, men sen det som jag brukar köpa tog slut och inte går att få tag på här i Danmark fick jag ju köpa ett annat. Och när jag tänker tillbaka började mina problem lagom när jag köpte det nya. Det är värt ett försök att testa ett annat ialla fall och se om det blir bättre.
 
Stackars Frank han har nyst och hostat hela natten, får se om han orkar hela arbetsdagen eller om han kommer hem tidigare.
 
Jag har lite pyssel att greja med här hemma idag, ska beskära några av mina pelargoner. Några toppskott ska väck så de kan grena ut sig och bli kraftigare. Så blir det en massa nya sticklingar!
 
Kram Sofia