Livet går vidare.. på något sätt..

Livet går vidare och trots att jag nu får försöka leva utan den finaste lilla hästen man kan tänka sig.. min bästa vän i 12 år så får jag försöka ta en dag i taget och bygga upp en ny vardag.
Det är första gången på så många år som jag inte har häst och det känns väldigt konstigt, så mycket rutiner som jag hade tidigare hade som jag nu längre inte behöver tänka på.
Det finns så mycket att skriva, men just nu känns det bara tomt utan henne och jag tror att det kommer att komma lite då och då.. Kommer aldrig glömma henne.. <3

 

Vad händer annars i livet.. ja, det händer ganska mycket för tillfället.. Mycket att se fram emot, mycket roligt.. men även sorg och oro. Men sålänge man kan balansera ut det så går det bra ändå. Det är ju så livet är, en berg och dalbana med upp och nedgångar.

 

Imorgon ska jag med tjejerna till Tidaholm på Halloweenfirande.. ska bli så himla roligt och jag ser verkligen fram emot det. Det blir lite förfest inne i Falköping innan vi åker vidare.
Klänningen med tillbehör som jag ska ha kom igår, den passade super efter en mindre ändring så jag är riktigt nöjd med köpet!

 

Sen är det så att efter knappt 3 månader i Vartofta har jag nu bestämt mig för att flytta in till Falköping. Hyresvärden är förvarnad att såfort jag hittar en annan lägenhet kommer jag att inkomma med en uppsägning. Anledningarna till det är flera. Bl a då jag vill närmare stan, närmare till jobbet och lättare att hitta hundrastare. Tyvärr känner den nuvarande att hon inte vill fortsätta, vilket är otroligt tråkigt då vi varit så supernöjda med henne både jag och hundarna. Sen tycker jag trots att min lägenhet är superfin och jag tycker verkligen om den att den är för stor för bara mig och mina två små luddbollar. Ovanpå allt detta så har jag en granne som verkligen inte tycker om mig eller hundarna och som har som hobby att ringa och anmäla både mig och dem för diverse. Bäst var när han ringde och sa att de suttit och skällt konstant i över 1 timma.. en timma när jag inte ens var hemma, jag var i stallet. Och hade hundarna med mig. Han är alltså inte riktigt klok.

 

I onsdags var jag iväg in till Falköping.. lite bowling, käk och trevligt sällskap gjorde den kvällen. Var hemma sent och möttes av två småtjejer som frågade ut mig om vart jag hade varit så länge.. haha

 

Jag var och kikade på en lägenhet igår, inte så stor men väldigt fin. På måndag ska jag kika på ytterliggare en som jag är väldigt sugen på. Den är större än den första och med balkong vilket är ett stort plus. Sen tror jag att den ligger på första våningen vilket är ännu bättre.
Sen finns det ett par till som jag väntar på besked om det blir visning på eller inte. Så det verkar lösa sig ganska snabbt.. vilket är otroligt skönt. När man väl har bestämt sig så vill man ju bara iväg så fort som möjligt.

 

Kram Fia