Onsdag 25:e December 2019

Klockan är bara strax efter åtta men jag funderar på att krypa i säng, jag har halvsovit i soffan i nästan 2 h redan. Det börjar märkas att det varit mycket jobb nu det sista och att jag börjar varva ner.
Ändå har jag inte känt mig stressad dagarna innan jul, jag har helt enkelt tagit det som det kommer. Hittills verkar det ha gått vägen!
 
Jag är ledig nyårsafton nästa gång, jag passar på att få all den vila jag kan när jag kommer hem från jobbet. Inga måsten och krav utan bara vara. Julafton var lugn, jag var hemma runt två, la mig på sängen en stund för att sträcka ut ryggen. Tvörsomna, men vaknade i lagom tid till Kalle!
 
Käkade gott och hade det mysigt i soffan tillsammans med hundarna framför några filmer. Kröp i säng tidigt och sov drömlöst hela natten.
Tog lite sovmorgon och åkte inte hemifrån förens strax innan åtta, Idag har jag haft fem butiker, mina egna plus Hälla. Det har flutit på helt okej, det enda som har krånglat var att StoreOffice (där vi lägger in priser m.m) inte fungerade på MatPiraten så jag får åka dit en sväng imorgon för de fick inte ordning på det alls under hela dagen.
Sen när jag skulle hem från Maxi så var båda portarna upptagna och lilla rullporten var av någon anledning låst. Skulle få vänta på att securitas kom och låste upp då bägge lastbilarna som lossade precis hade kommit och de hade minst 30-35 min kvar innan de var klara.
Jag som bara ville hem!
Personalen fick muta mig med pepparkakor och julmust för att jag skulle bli glad igen, underbara Maxi Köping 💖
 
Hoppas att ni har haft en underbar julafton och juldag!
 
Kram Fia 💜