Torsdag 21:a November 2019

Nu börjar även November lida mot sitt slut. Jag tycker att månaden har gått så otroligt fort. Oktober tycker jag sniglade sig förbi, men sen sa de bara swooosh och nu är det snart första advent.
 
För tillfället kör jag distrikt, en av mina kollegor har varit sjukskriven hela veckan. Ett distrikt med 6 butiker, men jag tycker att det är ett riktigt smidigt litet distrikt. Idag hade jag leverans till alla butiker och var ändå hemma klockan 16.00. Då kom jag ändå iväg sent från lagret, jag tror att klockan var nästan 10.00 innan jag rullade därifrån.
 
Nu sitter jag och hundarna och myser i soffan. Jag har kikat på senaste avsnittet av Riverdale. Det är värdelöst nu när man måste vänta en vecka för varje nytt avsnitt. Men serien är så bra så det får det vara värt.
 
Hos channorna är det uppvaktningsdags igen.. igår var de i full gång och jag väntar mig att få se en yta full med ägg vilken dag som helst nu.
Idag stod pangasiusfile på menyn, en delikatess som nästan slår räkor verkar det som.
 
Vädret är ingen höjdare, blåser, regnar småspik och +6 grader. Inget man längta efter att komma ut i direkt. Jag skulle tro att de flesta av mina kollegor (iallafall de som har uteplant) tycker att det är väldigt skönt att de rivs här nu i dagarna.
Hällas revs igår, Enköping och Erikslund idag och imorgon är det Köpings tur.
 
Själv så får jag frångå mitt lilla distrikt imorgon då jag ska vara florist uppe på Big Inn här i Köping (Maxi). Eftersom ordinarie säljare är sjuk även hon så ska jag också vårda den butiken. Tanken var annars att jag skulle åka till min egna i Eskilstuna, mysbutiken Slagsta. Men nu tar Deniz och Jocke hand om både den och Hökåsen. Så de är i de bästa händer ♥
 
Det är jobb som gäller även denna helgen. Förra helgen var jag ledig vilket var otroligt skönt. Söndagen spenderades med att göra så lite som möjligt och hålla alla måsten på en så låg nivå som möjligt.
På lördag ska vi träffas inne på lagret klockan 17.00 och fika lite. Efteråt ska vi gå ner till ett ställe som heter Agrill och käka, sen lät det som att vi skulle gå vidare därifrån. Har dock bestämt att det blir inte alltför sent för mig, jag ska upp och jobba dagen efter och får inte jag sova ordentligt i helgen så kommer jag inte återhämta mig förens på tisdag. Tant börjar bli gammal och jag känner verkligen hur viktigt det är för mig med sömn.
 
Min 1-års kontroll närmar sig och i nästa vecka är det provlämning. Än är jag inte nervös, det känns fortfarande bara skönt att få det gjort. Men med några dagar kvar skulle jag tro att det kommer börja bli lite darrigt.
 
Hoppas att ni har haft en bra vecka hittills och får ett riktigt bra veckoslut ♥♥
 
Kram Fia