Onsdag

Strax dags att sova.. blir inte tidigt ikväll som jag hade tänkt mig.. har lite att göra innan jag kan lägga kudden på huvudet och stänga de blå..
 
Dagen började med att jag vaknade och hade ett meddelande från Sandra, ringde upp och sen var det bara att klä på sig, rasta tjejerna och sen in till boendet och gå igenom lite scheman, planering och mitt tidkort. Passade på att slänga in beställningen till Nordströms när jag ändå höll på också. Skönt att ha det gjort tidigt och inte behöva sitta sent på kvällen med det.
 
Sen tog jag några timmars paus innan det var dags att stämpla in igen och köra det sista för kvällen. Körde på non-stop ända fram till strax innan klockan åtta. Då gick jag upp till köket och hjälpte till med det sista där innan det var dags att plocka upp frukostpåsar, mjölk m.m m.m till de som fastar och får maten senare.
 
Stämningen var som vanligt på topp hela kvällen, alla glada och nöjda. Men energin är lägre nu än för t ex bara en vecka sedan. Många ser trötta ut och ser väldigt nyvakna ut när de kommer för att hämta sina matpaket. Tror många börjar bli lite slöa nu i slutet, men bara 6 dagar kvar, sen är det åter till det normala igen. Vi planerar en liten fest efter ramadan, måste bara få ihop planeringen och sen ska chefen få säga sitt, sen kan vi sätta igång. Ska bli riktigt roligt och tror att det kan bli väldigt uppskattat av de boende.
 
Fredag är jag ledig och det ska bli otroligt skönt! Har inga direkta planer mer än att jag ska till läkaren under dagen, men får ingen tid förens på morgonen. Sen får jag se vad det blir resten av dagen..
 
Puss puss
Fia