Fredag och ledig helg ♥

Är så vansinnigt trött.. men det är nog bara för att jag vet att det är ingen klocka som ringer imorgon och inte heller på söndag. Underbart med ledig helg!
 
Idag har det regnat nästan hela dagen, började redan igår kväll. Så någon sen kvällspromenad blev det inte för oss. Det såg i början på veckan ut som att regnet skulle fortsätta även hela lördagen. Vilken kändes lite skit då jag planerat att vi skulle åka ner till Henne strand / Blåvand och låta hundarna plaska i vattnet. Framför allt Panda, det är superbra träning för henne efter operationen. Men så kikade jag igårkväll och då hade de ändrat, nu skall det sluta regna framåt de tidiga morgontimmarna och sen ska det bli strålande sol och +20 grader hela dagen. Perfekt badväder!
 
Men resten av den här dagen ska jag inte göra ett skit mer är slappa i soffan tillsammans med hundarna och Frank, redigera lite foton och bara ha det gott!
Jag behöver inte ens laga mat, blev så mycket över igår att det finns gott och väl kyckling och ris över till idag också, perfekt!
 
Kram Sofia