Tisdag 27:e Februari 2018

Kvällspass på jobbet.. Inga gäster, men en hel massa att förbereda. Vilket jag tycker kan vara supermysigt, bara gå och helt fokusera på sin To do lista och bara producera en hel massa.
 
Ikväll får jag även åka och hämta nyckeln till nya huset.. jppie! Vilket betyder att på min lediga dag imorgon kan lassa bilen full och faktiskt köra dit med lite grejer.
 
Imorgon ska vi säga hej då till en kollega, Camilla som jobbat ett år ska sluta vilket jag tycker känns otroligt tråkigt. Vi har blivit goda vänner och jobbar så bra tillsammans. Men eftersom vi kommer bo i samma stad efter min flytt så kommer vi helt säkert träffas och umgås även när hon inte jobbar kvar hon oss. Eftersom hennes sista dag är på min ledida dag så åker jag upp till Kulturcenter på morgonen lagom till frukostpausen.
 
Nu längtar jag verkligen tills jag kan börja få igång mitt akvarium, vi var ju till Vejle i söndags och kikade på en massa spännande. Jösses, hade kunnat fylla hela bilen med grejer! Nu blev den ju ganska välfylld ändå då vi vann ett akvarium på 128 L efter föreläsningen om uppstart av akvarium. Det är till att ha lite tur ibland.
 
Kram Sofia