Planering..

Jaha.. då blir det lite farande i veckan.. men mycket roligt ska det bli..
 
Redan imorgon åker jag och min mor upp till Falköping/Vartofta för att lämna lite nycklar och även ta en sväng på Dollarstore. Sen hem och i säng riktigt tidigt och ladda inför tisdagen.
 
Klockan ringer väl någon gång runt fem, strax innan kanske.. räknar med att sitta i bilen.. förhoppningsvis vaken strax efter halv sex.. Då har jag några timmars körning framför mig..
 
Åker inte hem förens onsdag igen, då tar jag och unnar mig en liten omväg och åker förbi det älskade stora gula varuhuset.. Gekås! Kommer inte ens ihåg sist jag var där. Nu ska jag inte shoppa något särskilt, men mest för att jag ska få mig en liten utflykt och sen är det lite småsaker som jag tänkte passa på att handla lite billigt till hundarna.
 
Inatt kom det lite snö igen.. helt onödigt eftersom i princip allt smält bort igen under dagen och skapade en jäkla sörja som nu flusit och är vrålhalt. Men plusgraderna ska fortsätta att regera så det sista försvinner nog under dagen imorgon. Solen kikade faktiskt fram en stund idag, den har varit saknat och man känner hur energiförråden fylls på!
 
Jag ska strax krypa i säng nu.. är riktigt trött efter att ha varit inne i Nässjö och tömt släpet, grejat här hemma, planerat veckan och sen en längre kvällspromenad med småtjejerna som va mycket uppskattat av dem. De behöver röra på sig, den ena är skendräktig, alltmänt sketsur och vägrar gå någonstans utan sin "valp" (som jag tyvärr måste ta från henne nu ikväll) och den andra är påväg in i löp och ska mörda allt som rör sig..
 
Puss puss
Fia