Onsdag 31:a Oktober 2018

Idag har jag knappt varit utanför dörren.
Förutom en kort runda till brevlådan och en liten tur i trädgården tillsammans med hundarna så har jag hållt mig inomhus. Och med god anledning, det har regnat småspik på "tväre" idag.
Riktigt regn och ruskväder. Hundarna har inte varit så imponerade de heller och har gjort sina behov fortast möjligt och sedan sprungit in igen.
Så av förklarliga skäl har det inte blivit någon promenad idag.
 
Så det har varit en riktigt, mysa inne i soffan framför serier dag. Mamma och jag kollade på den nya Baywatch på förmiddagen. Jag har sett den en gång innan men det var när jag var helt mosig av mina smärtstillande så jag kände att jag kunde gott se den igen, se hur mycket jag hade missat första gången.
Jag började kolla på Riverdale igår, en serie på Netflix. Lite annorlunda men riktigt bra när man kommer in i den. Nu är jag på säsong två och helt fast.
 
På måndag har jag tid till stomiterapeuten igen och det ser jag verkligen fram emot. Måste prata med henne om annat stomimaterial. Det jag har nu fungerar verkligen inte. Varje dag när jag byter har det läckt in under tätningsringen och jag får fortfarande tejpa fast en del av kanten på plattan på magen. Det måste finnas något annat som kan passa mig bättre.
 
Mina småtjejer gör allt för att hålla mitt humör uppe och en av dem är alltid vid min sida oavsett om jag sitter i soffan, äter i köket (då brukar de alltid vara med bägge två av någon konstig anledning), vilar i sängen, pysslar med blommorna eller går på toaletten. Panda är med vid alla påsbyten och är nu expert på det. Hon följer allt jag gör med stort intresse och ett vaksamt öga ♥
 
Imorgon ska vi åka in till Jönköping. Veterinärtid för Mimmi 14.50 och innan dess ska vi en sväng förbi sjukhuset, jag har bara en tätningsring kvar och inte så många kompresser så ringde in idag och underbara som de är lämnar de en påse i receptionen som jag bara kan hämta imorgon.
Sen hoppas jag att jag har energi nog att gå en liten, liten snabbis på Lager157. Mina leggings, ALLA mina leggings har sett bättre dagar och eftersom mjuka byxor är det enda jag vill och kan ha på mig just nu så behöver jag lite nya. Hittade en modell som sån supersköna ut online. Så det blir snabbt in, lokalisera dem, kolla ut rätt storlek och sen betala och ut i bilen igen innan allt för mycket energi har gått åt.
Det är rätt märkligt egentligen, när min energi tar slut så tar den tvärslut. Det är nästan så att benen viker sig på mig, kroppen stänger ner och då finns det bara en sak som hjälper.. sova..
 
Nu ska jag kika på ett avsnitt (eller två) till av Riverdale och sen sova tidigt. Vill komma upp tidigt imorgon och gå promenaden med de små så jag hinner vila ordentligt innan det är dags att åka till Jönköping.
 
Kram Sofia