Söndag 20:e Januari 2019

-11,5 visar termometern, är det inte det vi kallar riktig vinter? Och imorgon lovar de mer snö.
 
Hundarna har för längesedan somnat och det är bara jag som är vaken. Jag har alltför många tankar som snurrar i huvudet för att jag ska få ro att sova. Jag har kommit fram till att imorgon är det jag som sätter mig ner och försöker skriva ner så många av dem som möjligt, sorterar bort de som är minst viktiga för stunden och fokuserar på vad som behöver göras här och nu.
 
Imorgon blir det en tur in till förrådet i Nässjö och lämna av de saker jag och mamma hämtade tidigare ikväll. Riktigt mysigt med en liten åktur tillsammans med mamsen sådär framåt kvällen. Det är ju otroligt vackert ute just nu. Idag har det verkligen varit fantastiskt väder, -5 grader och strålande solsken var det när jag och småtjejerna tog den längre promenaden på dagen. Vi gick en lite kortare än normalt då Panda fortfarande ska ta det lugnt efter sin bakåtvolt tidigare i veckan. Hon hoppade efter en matbit som min mamma skulle kasta till henne och tappade förmodligen fotfästet och landade på rygg, hon slog hårt i golvet och tappade en stund efter smällen styrseln i bakbenen och verkade också ha svårt att fokusera blicken ordentligt. Så vi fick i ilfart åka in till Djursjukhuset i Jönköping, säga vad man vill om dem (jag föredrar ju Smådjurskliniken, men de har inte öppet på kvällarna) men de gjorde ialla fall ett snabbt och bra jobb med Panda denna kväll. Fick otrolligt bra bemötande av måste vårdare och veterinären som förklarade och visade och undersökte lilla Panda mycket grundligt. Hon misstänkte att Panda hade fått nerver i kläm då kotorna tryckts samman och det var det som orsakat den tillfälliga "förlamningen".
Trots en räkning på ett par tusen var ingen lyckligare än jag när vi kunde åka hem med en trött Panda som hade fått ordination att vila och motioneras försiktigt ett par dagar medans hon får Onsior. Vi skulle ha kontakt efter helgen så att de fick höra hur det gick för henne om vi behöver komma in igen för några efterföljande kontroller.
Min lilla björnunge, skrämma sin matte sådär ♥♥
 
 
 
Kram Sofia