Sent en torsdag..

Här blir det strax kudden och sova ett par timmar innan klockan ringer igen.. stängde på jobbet ikväll och det tar en stund för mig att varva ner på kvällen när jag kommer hem. Men jag är ganska trött så det blir nog inga som helst problem att sova..
 
Hade lektion inne i Jönköping på förmiddan idag, tog sedan tåget hem.. hann plugga lite teori, ringa ett par samtal och sen åkte jag ut till stallet.. fick sällskap av Dan (i telefon naturligtvis) hela vägen ut.. vägen blir så mycket kortare att köra när man har sällskap..
 
Kvällen på jobbet har varit riktigt lugn, kul att jobba ihop med Mia.. vi räknade ut att vi inte sett varandra på över en vecka.. och då gick jag på mitt pass när hon slutade.. Så vi hade lite att tjöta igen om man säger så. Tur man har de arbetskamraterna man har, annars hade nog inte jobbet varit så roligt som det är.
Ikväll fick jag den stora äran att stänga med chefen som hade fått hoppa in i butiken.. ett tag trodde jag att han hade dött, det var så tyst bortifrån butiken.. annars brukar det skramla och låta när de packar upp varor och så, men inte ett ljud hördet på över en timme. Men levde, det gjorde han..
Tycker att det är så otroligt snällt av chaufförerna att turas om att stanna kvar tills de ser att jag lämnar VIP innan de åker, de gör så nu efter det att jag blev misshandlad. Det är en enorm trygghet att se att en av lastbilarna står kvar med motorn igång och väntar. När jag svänger genom rondellen ser jag nästan alltid lastbilen köra ut från VIP:s parkering.
 
Imorgon blir det ännu en tur in till Jönköping. Sen ut till stallet innan det är dags för veckans sista pass på jobbet. Jag är ledig i helgen, otroligt skönt! Tanken är att den ska spenderas i Tidaholm. På lördag ska vi iväg en sväng till Mariestad, får se till att ladda batterierna i kameran tills dess.
Småtjejerna får inte följa med den här gången heller, de får vara hos "barnvakterna" Emma och Hannes ute i skogen och mysa.
 
Nehe! God natt på er och hoppas ni drömmer härliga drömmar!
 
Kram Fia