Onsdag 20/9

Idag är det riktigt midsommarväder.. Ena minuter spöregn och strålande solsken och riktigt varmt i nästa.
Så har det varit ett par dagar nu, men vi har också haft några riktigt fina emellan också.
 
Förra veckan blev det en lång dag torsdagen, började jobba tidigt och var minst sagt trött när jag till slut körde hem.
Fredagen jobbade jag bara 4 timmar och gick hem redan klockan 11, det var otroligt skönt att få komma hem tidigt och bara kunna slappna av. På kvällen firade jag och Frank 1 år tillsammans. Ett otroligt år som fört med sig så många förändringar. Och det bästa är att det här året var bara början på ett helt liv tillsammans. ♥
För att fira detta åkte vi till Esbjerg och käkade på Flammen, samma restaurang som vi var på för nästan exakt ett år sedan. Då firade vi dock min födelsedag.
Underbar kväll med god mat, bästa sällskapet i form av min underbara sambo ♥ och helt okey väder till på köpet.
 
I lördags jobbade jag en lite längre dag och var som väntat trött när jag körde hem. Vi tog det bara lugnt och hade en myskväll hemma.
 
I söndags tog vi en lugn morgon och sen tog Frank med sig hundarna i bilen och körde ut till garaget. Själv tog jag cykeln och följde efter, dock på småvägarna. Sporttrackern visade på 12,5 km och 33 min när jag kom fram. Rejälv varm, men kroppen kändes helt okey.
Vilade en stund och tog sedan med mig tjejerna och gick en längre preomenad. Skippade dock att cykla hem, de kolsvarta molnen och åskan på avstånd gjorde det till ett givet val.
 
Måndag och tisdag har jag jobbat som vanligt. I måndag tog jag en timmes promenad med tjejerna och senare på kvällen cyklade vi ca 9 km tillsammans. Älskar att vi kan motionera tillsammans på ett sätt som vi båda tycker om.
Frank följer ju gärna med på mina och hundarnas promenader men det är inte hans favorit om han får välja.
 
 
 
Igår spöregnade det hela eftermiddagen och kvällen så det kändes helt tillåtet att bara slappa på soffan när jag kom från jobbet. Hundarna var inte heller speciellt ledsna över att slippa bli runtsläpade i regnet och de kröp nöjt upp jämte mig i soffan.
 
Kram Sofia