Nu får det vara nog för idag..

Nu har jag hållt igång sedan strax innan sju imorse.. nu tänker jag vila sista halvtimmen innan det är dags att rasta tjejerna och sen göra mig iordning för jobbet..
 
Har hunnit med massor och det känns som att jag är ungefär där jag hade tänkt mig.. nu återstår bara en jobbkväll och sen hem och sova.. sen är det dags.. då lämnar jag Mullsjö för att bli Vartoftabo. Ett nytt kapitel i livet!
 
Ute ösregnar det, men solen är inte långt borta.. den skiner igenom med jämna mellanrum och temperaturen är inte superlåg. Jag och Pimmen sitter/ligger i sängen och myser. Hon tycker att det är jobbigt att packa, man blir helt slut.. JO ja tackar ja.. om man tillsammans med katterna bestämmer sig för att gräva i och riva ur var och varannan kartong som jag packat så blir man trött! Panda däremot, hon sitter snällt jämte och kikar på vad jag gör så att jag packar allt ordentligt. Och packar jag något av hennes så måste hon på kika och lukta först, sen går det bra att det hamnar i en av lådorna. Har lovat henne att hennes korg ska få en liten makeover efter flytten, har en ide på hur jag kan göra..
 
Imorgon blir det väl inte mycket mer än att gå upp, käka och duscha.. sen packa ner det sista.. se till att allt kommer ut från sovrum och kök så jag kan börja städa där.. Sen hämta släpet i Tidaholm.. nycklarna får jag inte förens sen eftermiddag så vi har gott om tid och jag har världens bästa städhjälp i form av min mamma! Så det kommer bli bra, tror att flytten kommer gå ganska smidigt.. Ska ju förbi Tidaholm sen på vägen och hämta upp min nya soffa också!!
 
Kram Fia