Söndag 16:e Februari

Så var alla hjärtans över och jag ser fram emot en mycket lugnare vecka än vad den föregående har varit.. men det har varit otroligt roligt, en utmaning som på vissa håll gav rejäl utdelning.
 
Jag lyckades dra på mig en elak bacill i fredags som bråkade med mig hela kvällen, jag hade ont i halsen, svullnade både i körtlar och bihålor och frös som en galning emellanåt samtidigt som huvudet kändes som att det skulle sprängas.
Trots detta fick jag en trevlig kväll inne i Västerås tillsammans med kvällens sällskap som tack och lov inte tyckte att jag var alltför tråkig trots mitt lite tillfälliga veka tillstånd.
 
Jag mådde inte mycket bättre under lördagen, men tog mig igenom arbetsdagen, hemma igen var det bara att bädda ner sig i soffan där jag sen sov i över 3 timmar. Jag kunde nog mest liknad vid en klubbad sälunge skulle jag tro..
 
Strax innan 23.00 vaknade jag till liv igen och kravlade i säng.. idag ha det gått bättre, men jag blir snabbt trött så eftermiddagen har gått åt till fortsätt vila. Den enda nytta som jag har gjort idag är att jag har tagit ett snabbt varv med snabeldraken..
 
Imorgon är det upp tidigt igen om gäller, men jag har förberett bra uppe på Maxi så jag behöver bara åka dit snabbt påväg in till lagret och starta veckans kampanj sen kan jag i lugn och ro köra småbutikerna först och avsluta i Köping på Maxi.
 
Nu tänkte jag ta en lång varm dusch och sen krypa i säng.
 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra helg!
 
Kram Fia 💜