Söndag 27/8

Augusti går mot sitt slut, men det enda tecknet på att hösten är påväg är att det börjar bli några gula löv på träden och att det blir mörk tididare på kvällarna.
Annars njuter vi för fullt av det fina sensommarvädret.
 
Idag tog jag och tjejerna en sväng till hundskogen, det är lång tid sen vi var där. Vädret var perfekt och det var lite lagom med hundar och andra människor där.
Vi hittade massor med små, små kantareller. De minsta lät jag stå, finns inte mycket mening med att plocka av dem. Bättre de får stå och växa till sig lite till.
 
 
Provade att baka banan- och kanelmuffins tidigare idag, de blev supergoda och jag får säga det själv. Tog med en liten påse till Frank och var över i garaget och packade upp från igår. Tror de blev uppskattade ♥♥
 
Igår var vi en tur till Fyn och kom hem med, som förväntat en massa nya bildelar till hans 900. Blir spännande att se när den kommer från lackeraren!
 
Bönderna här omkring har en del att göra, de skördar, rullar, plastar och plöjer upp igen. Gräs ser jag att de fått tre skördar. Jag som alltid älskar jordbruksland, jag har verkligen funnit den perfekta platsen för mig ♥
 
 
Ni kan tro att jag blev förvånad igår när jag lyfte på locket till en av mina små planteringar och ser att det faktiskt har kommit något grönt. Det står hallon på krukan och det får vi ju hoppas att det är också. Oavsett är det riktigt roligt att det fortfarande händer lite grejer. Nu är det bara en kruka det inte kommit upp något i ännu.
 
Jag planterade om en kruka här på morgonen där de började trängas alldeles för mycket. Fem krukor med tre i varje blev resultatet. Så nu väntar jag bara på att de skall växa till sig så jag kan se vad det ska bli för något. Akaleja står det på första krukan, men det är det med största sannorlighet inte. Liknar inte någon akaleja jag sett tidigare ialla fall.
 
Kram Sofia