7:e December 2020

Det är strax dags att sova, jag har varit otroligt trött hela eftermiddagen och kvällen sedan jag kom hem.
Har i princip legat på soffan hela tiden med undantag för den timme det tog att byta vatten hos sköldpaddorna. Passade på att skrubba skalen när de ändå skulle upp. De var lite delade meningar i besättningen om hurvida det var uppskattat eller inte. De äldre paddorna verkade ändå uppskatta det och de mindre reevesen sa inte så mycket. De yngre mysken var lite fladdriga men fann sig ganska snabbt.
Värst var nog ändå den äldsta i gänget, min lilla blyga falska kart Väs som vid ett tillfälle fick tag på svampen och vägrade släppa den på en lång stund.
Han högg hej vilt omkring sig och väste som en hel huggorm.
 
Arbetsdagen flöt på bra, var klar i butikerna och tillbaka på lagret vid 11.00. Fram tills dess kändes det ändå ganska bra, hade en del energi. Men medans jag packade det sista kände jag hur energinivån blev allt lägre och lägre.
 
Nu vill jag bli pigg och frisk igen, är så trött på att inte orka. Blir lätt sur och lite grinig när jag inte har nån energi och har ont i kroppen så som jag har nu. Tycker inte om mig själv när jag blir sån. Men även om jag försöker tänka mig för så är det inte lätt. Faller tyvärr lätt in i det utan att jag märker det själv till en början. Hatar att känna mig hjälplös och behöva be andra om hjälp med saker som jag så enkelt klarat själv innan.
 
Det går verkligen upp och ner, idag var en ganska dålig dag var gäller hur min kropp mår. Imorgon hoppas vi på en bättre helt enkelt!
 
Sov så gott allihopa!
 
Kramar Fia 💜