Tisdag 29:e Oktober 2019

Ledig dag och jag tycker faktiskt att jag har hunnit med ganska mycket idag trots att jag tagit det ganska lugnt.
 
Jag sov till halv sju ungefär, låg kvar i sängen tills klockan ringde. Gick upp och började direkt att plocka här hemma, rev ur sängkläderna, tog reda på all tvätt och lite annat.
 
Strax efter 8 gick Hanna och jag en sväng runt hundklubben så alla skulle vara ordentligt rastade innan vi skulle åka. Mina tjejer skulle ju åka med men Solo (Hannas hund) fick vara hemma idag.
Jennie mötte upp oss på parkeringen och snart var vi påväg in till Västerås, Panda hade sista gången på rehabprogrammet idag. Nästa besök då kommer hon gå på friskvård istället. Jag tänkte att både hon och Pimmen skulle få börja en gång i månaden eller var tredje vecka, vilket som kommer passa dem bäst.
Panda skötte sig som den stjärna hon är och Pimmen höll ett vakande öga på allt som skedde hela tiden. När Panda skulle gå i vattentrasken var hon ganska orolig ett tag och tyckte väl att det där var ett ytterst dumt påhitt. 
Det blir spännande att se vad hon kommer att tycka om den själv när det är hennes tur.
 
När vi var klara uppe på ReDog åkte vi först en sväng till Eko och sen ner till Bäckby och kikade bl a i en zoo affär där som verkade vara mest inriktade på fisk och akvarie. Där fann jag inte vad jag sökte vilket var en termometer till akvariet.
Djurmagazinet här hemma i Köping hade en så nu vet jag att karet just nu håller en temperatur på +27 utan doppvärmare så just nu verkar den inte behövas.
Det blev även lite fler växter och nu är jag mer än nöjd. Imorgon ska de planteras och jag ska klura på hur jag ska tynga ner rötterna så att de stannar på plats innan de blivit tillräckligt tunga av sig själva.
 
Jag är riktigt nöjd över att pumpen är så otroligt tyst, man har ju hört dem som skramlar och lever så att man knappt hör sina egna tankar. Denna tänker ialla fall inte jag på överhuvudtaget och då står akvariet ändå inne jämte soffan i vardagsrummet och skulle kunna störa tvn om det var högljutt.
 
Hemma sen så blev det städ och tvätt.. så skönt att få det gjort! 
Det är en riktigt härlig känsla att krypa ner nyduschad i en renbäddad säng.
Det om något är vardagslyx, ialla fall för mig.
 
Kram Fia ♥♥