Söndag

Känns inte bra att inte kunna vara hemma i Fredriksdal och fira min mamma idag.. Jag skickade ett blomsterbud med liten present till iaf. Ska försöka åka upp nästa
helg så får fira mer då!
Fick beskedet igår att den andra kocken stannar i Irak ytterliggare 10-14 dagar till längre än tänkt. Mer jobb för oss andra. Vi kommer behöva semester allihopa när den här tiden är över. Och nu väntar Ramadan som börjar 6 Juni. Schemaändring, längre dagar och mer jobb. Imorgon får bli planeringsdag för mig och Sandra (platsansvariga) för att få ihop allt inför den kommande månaden.

 

Denna helgen har ialla fall varit toppen, i fredags ringde klockan tidigt.. Fick pallra mig ut och klättra in i bussen (jobbets bil), köra den till Helsingborg. Där hämtade Sandra och Zazza mig och så åkte vi allihopa tillbaka till Brunnby. Efter en snabbis in i köket så fick jag skynda mig och göra mig iordning.
Satte mig i bilen alldeles för sent, men va framme i Malmö på kortaste tiden någonsin tror jag. Johannes hade fått bilproblem och satt fast på Biltema så fick åka dit så vi fick pyssla ihop den lite först innan vi kunde fortsätta. Dagens första anhalt var Öresundsbron, eller rättare sagt under bron. Tror att det blev riktigt fina foton, längtar efter att få se dem!

 

Efter ett kortare stopp på Burger King så körde vi ner till en jättefin park och fortsatte fota där. Även om vi inte hann med allt vi tänkt så tror jag att det blev riktigt bra ändå.
Som avslutning på dagen så fick Helmer sig en service, nu har även "klonk-ljudet" lokaliserats. Så det blir återbesök i början på veckan som kommer för byte av bägge fjädrarna bak och även byte av flexröret som släpper igenom avgaser..

 

Klockan var mycket innan jag var hemma igen.. kan säga att jag somnade tidigt den kvällen..

 

Igår fick det bli ett par timmar inne på boendet (i köket och som platsansvarig) innan färden gick vidare till Malmö för andra dagen i rad, hade hört att det skulle finnas ett fint hundbad där och ville gärna kika. Hade en perfekt dag med både strandpromenad, lunch på bryggan, besökte hundbadet, och sen en sväng i slottsparken som var superfint! Och till slut fick Helmer sig en tvätt, naturligtvis började det regna lagom när jag skulle tvätta, men lite renare blev han ialla fall. Så himla bra poleringen blev, han är riktigt duktig killen som har gjort det! Och nu är den ändå inte helt ren på dessa foton!

 


Tjejerna var med hela dagen och var så nöjda med detta, supertrötta och däckade i bilen påvägen hem och sov som grisar. Orkade knappt äta sin kvällsmat sen på kvällen.

 

 

 

Idag sov jag länge (eller ja, länge för mig till strax innan 8).. gick upp och in i köket där jag möttes av halv panik.. var bara att sätta sig i bilen och åka till Höganäs och handla lite. När jag fixat det så tog jag det lugnt i en halvtimma innan jag satte mig i bilen och åkte in till Helsingborg. Första stoppet blev loppisen Framtid, hittade massor med fint.. men det som fick följa med blev lite olika krukor, ett sängbord och en rektangulär tvättkort som kommer passa perfekt i mitt lilla badrum.
Efter det så åkte jag in till Alfo Gross, handlade till jobbet så nu klarar vi oss 3 dagar igen med just de sakerna. Det är riktigt tungt att göra det ensam.. men nu är det gjort iaf. Var nära att ge upp där ett tag, fick leta parkering i 20 min innan jag till slut hade tur och hamnade precis vid en som skulle åka.

 

Vidare gick färden till Väla, först Arken Zoo för hundmat och en dekal till bilen som det står "HUND I BIL" på.. senare upptäcker jag att hela jävla bakluckan är gjort i rostfritt så dekaljäveln fastnat inte där.. så får sätta den på sidan eller något.. haha
Avrundade det hela med en snabbis in på IKEA för blommor och lite ljus.

 

 

Pysslat lite här utanför nu på e.m, blev riktigt mysigt!

 

Puss puss

Fia