Lördag 31:a Mars 2018

Har precis slängt en kasslerbit i grytan.. Ikväll blir det en av Franks och mina absoluta favoriter.. Kassler, kokt potatis, kokt broccoli/blomkål och creme fraiche. Enkelt, men så otroligt gott!
 
Igår var det underbart väder hela dagen och solen värmde verkligen. En alldeles för din dag för att bara sitta inne och uggla. Så vi körde lövkrattning, nedklippning av buskar/träd och allmän röjning av vår lilla trädgård hela dagen.
Idag har vi också fått kört väck den stora jordhögen som förra hyresgästerna bara lämnat ute på terrassen.
Skönt att ha den väck, den har stuckit mig i ögonen länge nu!
Det blev stor skillnad och nu glädjer jag mig verkligen till att börja planera för hur vi ska ha det med krukor, såbäddar m.m m.m.
 
Tjejerna var med oss ute hela dagen, lilla Pimmen blev efter en stund trött och ville gärna ligga i dörröppningen in och sola sig. Men då jag tycker det känns onödigt att släppa in en massa kalluft så löste vi det enkelt med att hon fick en mjuk filt med sig ut och där låg hon sen och såg supernöjd ut. Lilla prinsessan ♥
 
 
I förra veckan fick jag även satt upp insynsfilmen på terassdörren. Den gör stor skillnad och framför allt Panda är mycket mer avslappnad nu när hon inte känner att hon behöver hålla koll på vad som sker ute på gatan hela dagarna.
 
 
Igår testade jag en ny variant av pizza, den kycklingkebab jag brukar köpa ville Frank att vi skulle testa att slänga på hemgjord pizza. Sagt och gjort, det provade vi. Och det blev supergott!
 
 
 Det kommer vi definitivt käka fler gånger!
 
Kram Sofia