Torsdag 28:e Mars 2019

Det blev inget Barkarö idag, jag fick åka med Sofie till Köping istället då hon är lite knackig i kroppen. Men det är ingenting jag klagar över, älskar att åka till Köping och när man får göra det med en sån go kompis så finns det ju ingenting övrigt att önska.
 
Så idag fick jag vara musklerna och Sofie skötte prisinläggning, påskrifter, skyltning m.m m.m
 
Jag var hemma halv tre och kände redan när jag sjönk ner i soffan hur trött jag var. Inte efter jobbet, även om det tagit ut sin rätt på mina krafter. Men vissa saker som snurrar i huvudet kan dra ur energin minst lika mycket.
 
Igår åkte jag Köpingdistriktet, men leveransfritt. Då Malin var hemma och vabbade körde jag även hennes småbutiker. Så dagen blev lite längre än jag först hade räknat med, men var ändå hemma tidigt och kunde ta det lugnt en stund innan jag och småtjejerna tog en tur i det fantastiska vädret.
 
 
 
Även idag har det varit kanonväder och det är så underbart att känna att solen verkligen värmer. Det ska fortsätta vara varmt över hela helgen säger de och det ser jag verkligen fram emot.
 
Projektet med att färga hår, bryn och fransar blev superbra och jag trivs redan i min nya färg. Nu har jag ju haft min röd färg i ett antal år och det var dags för en förändring. Det är fortfarande massor med röda pigment kvar i håret (naturligtvis) så håret blev mörkt röd-lila. Men kommer bli mer åt det lila hållet ju fler gånger jag färgar.
 
 
Nu är det nog dags att stänga de blå så att jag kommer upp imorgon. Visserligen ska jag börja en timme senare än vanligt men dagen blir också längre än vanligt.
 
Hoppas att ni får en fin fredag!
 
Kram Sofia ♥